Buccalmassage, dé natural facelifting behandeling in Delft


Sinds kort hebben we een nieuwe behandeling toegevoegd: de Bindweefsel X Buccal massage! Maar wat is eigenlijk een buccal massage en waarom wil je dit direct inplannen? Ik neem je mee. Laten we bij het begin beginnen.

Wat is een bindweefselmassage?


Een bindweefselmassage is een intensieve massage van je huid. Als we kijken naar hoe de huid is opgebouwd dan bestaat deze van boven naar beneden uit de epidermis (opperhuid), de dermis (lederhuid) en de subcutis wat ook wel het onderhuids bindweefsel genoemd wordt. Met de bindweefselmassage kunnen we de cellen prikkelen in de dieper gelegen lagen van je huid. In deze lagen bevindt zich jouw powercel; de fibroblast!

Als we ouder worden gaat onze celproductie achteruit. Waar een baby huidcel als je begin 20 bent er ongeveer 28 dagen over doet om helemaal naar de bovenkant (tot dode huidcel) te reizen, gaat het ineens een stuk trager en kan het wel 40 dagen duren. Ook wordt er steeds minder collageen en elastine aangemaakt. Hierdoor zien we de eerste fijne lijntjes en rimpels ontstaan. Daarnaast gaat de kwaliteit van je gezichtspieren ook achteruit wat ook voor verslapping zorgt in het gezicht.

Met de bindweefselmassage kunnen we de powercel, de fibroblast, prikkelen. Hierdoor wordt er weer nieuw collageen en elastine aangemaakt. Voor de aanmaak hiervan is vitamine C en zuurstof essentieel. Daarom voegen wij tijdens de kuur en de behandelingen vitamine C toe en zorgen we voor een flinke zuurstofimpuls.

Het resultaat; een stralende, gladde en jonge huid! Meer weten over de bindweefselmassage? Klik dan hier.

Buccalmassage, de massage onder de Hollywoodsterren!


Dit voegt een extra dimensie toe aan je behandeling. Buccal betekent wang in het latijn. Met deze massage gaan we vanuit de binnenkant van de mond de wang- en kaakspieren masseren. We werken hierbij dus op de spieren en de aanhechtingen i.p.v. het bindweefsel. Vanuit de mond kunnen we verklevingen in deze spieren los masseren waar we normaal niet bij kunnen. Als er namelijk veel verklevingen en stijve spieren zijn kunnen ze niet meer optimaal functioneren. De doorbloeding vermindert waardoor er minder zuurstof en voedingstoffen naar de spieren kunnen. Door de buccal massage verbetert de doorbloeding en de kwaliteit van het weefsel aanzienlijk! Het geeft daarnaast ook direct een liftend effect. Super mooi!

Bij mensen die veel spanning houden in hun kaken (bijvoorbeeld knarsen) kan deze massage ook ontzettend helpen daar ontspanning in te brengen.

De voordelen van een buccalmassage op een rijtje:

  • Een verbeterde doorbloeding
  • Meer zuurstof en voedingstoffen naar je huid
  • Een direct liftend effect
  • Een verbeterde spierspanning

Een work-out voor je gezicht


De buccal massage kan gezien worden als een echte workout voor je huid. Doordat we op de spieren werken kun je deze, net zoals in de rest van je lichaam, trainen om sterker te worden!

We starten hier (bij voorkeur) mee in kuurverband. 6 weken 1-2 keer per week om je huid een ware boost te geven. Daarna kun je de behandelingen onderhouden eens per 4 weken om het resultaat te behouden.

1 losse behandeling is €55 euro

Het ultieme summer workout pakket:

De kuur van 6 behandelingen €330
Vitamine C serum €99

niet €429 maar €330

In de kuur krijg je dus het vitamine C serum gratis!