Intakes

Is het jouw eerste keer? Dan kies je een van deze afspraken.

Discovery Treatment

60 min
195

Uitgebreid intakegesprek, huidanalyse, bespreken van huidwensen en een op maat gemaakt behandeltraject. Voeding- en leefstijladvies. Producten voor thuisgebruik en na twee weken de eerste afspraak. Ook mogelijk bij een parfumallergie.

Lees meer

Gratis eerste consult

45 min

Uitgebreid intakegesprek, huidanalyse, bespreken van huidwensen en een op maat gemaakt behandeltraject. Voeding- en leefstijladvies.

Healthy Skin From Within

60 min
75

Uitgebreid intakegesprek waarin we samen kijken naar jouw eetpatroon en de invloed hiervan op jouw huid(probleem). Onze diëtist geeft passend voeding en leefstijl advies. Kan ook digitaal.

Read More

Treatments

Wat jouw huid nodig heeft verschilt van dag tot dag. Op het moment dat je bij mij in de stoel ligt bespreken we jouw huidwensen en maak ik een behandelplan op maat. Kies het aantal minuten en we doen wat daar binnen past.

360 Skincode | 45

45 min
99

Signature treatment. Maatwerk. Behandeling afgestemd op huidconditie en huidwensen.

360 Skincode | 60

60 min
135

Signature treatment. Maatwerk. Behandeling afgestemd op huidconditie en huidwensen.

360 Skincode | 75

75 min
160

Signature treatment. Maatwerk. Behandeling afgestemd op huidconditie en huidwensen.

Skin Rhythm

60 min
80

Ben jij toe aan ultiem ontspannen? Tijdens deze behandeling reinigen wij je huid, verwijderen we dode huidcellen, ontvang je een helende Gua Sha massage en brengen we een hydrojelly masker aan. Tijdens het masker geven wij een geleide meditatie en een hoofdhuid, nek, schouder en handmassage waardoor je nog dieper ontspant. Deze behandeling is een uitstekende keuze tijdens de zomermaanden!

Quick Cleanse

60 min
60

Deze behandeling is geschikt als je last hebt van veel mee-eters en whiteheads. We reinigen de poriën grondig. Heel fijn om tussen de behandelingen door je huid weer even goed schoon te maken en op te frissen.

Specials

Buccal Summer Special

30 min
49

In deze summer special maak je kennis met onze gloednieuwe buccal massage! De intensieve massage vanuit de mond geeft direct een liftend effect. De behandeling sluiten we af met hydrobrasie. Deze behandeling verbetert je doorbloeding, afvalstoffen worden beter afgevoerd en werkstoffen kunnen beter worden opgenomen.

Cure Treatments

Dermapen 4

45 min
175

Microneedling verbetert de huidstructuur en verstevigt de huid. De huid wordt voller, gladder, strakker, egaler en stralender. Keuze uit gezicht, hals, decollete en handen. Ook littekens en straie zijn te behandelen. Prijs per behandeling vanaf:

Read More

Bindweefsel x Buccal

45 min
55

Reiniging van de huid, bindweefselmassage, buccalmassage en afsluitende verzorging. Je ziet het meeste resultaat in kuurverband na 6 behandelingen 1 a 2 keer per week.

Acne behandeling gelaat

60 min
99

Heb jij last van acne, mee-eters of andere onzuiverheden die ervoor zorgen dat jouw huid er niet zo stralend uit ziet als je zou willen? Dan is deze behandeling perfect voor jou!

Read More