Ons team en onze visie

Mijn naam is Charell Smits en ik ben eigenaresse van The Skin Bar. Na 9 jaar voor een werkgever als huidspecialist te hebben gewerkt, wilde ik mijn eigen koers varen. In 2017 heb ik The Skin Bar opgericht. De afgelopen jaren heb ik een reeks aan opleidingen en cursussen gevolgd waarvan Dermatologie voor schoonheidsspecialisten, acne medisch bekeken en orthomoleculair huidspecialist de grotere opleidingen zijn geweest.

Ik heb een enorme passie voor het verbeteren van jouw huid. Een gezonde, egale, stralende huid geeft namelijk zelfvertrouwen en kracht. Ik geloof dat iedereen die mooie huid kan krijgen. Dit bereik je alleen niet in één enkele behandeling, dat is een proces. Vergelijk het met sporten, na één enkele keer in de gym heb je (helaas!) ook die killerbody nog niet. Wanneer je consequent je rituelen opvolgt, zul je zien dat je huid steeds mooier wordt.

Ons doel is dat jij met meer liefde naar je huid zal kijken en zelfverzekerd je leven leidt. Geen miskopen meer en geen behandelingen met alleen korte termijn resultaat. Een aanpak die nu eens écht werkt, daar gaan we voor. Jouw huid verdient het allerbeste en daarom zorgen wij dat we op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en werken we alleen met de beste apparatuur.

Mijn naam is Demi Spaander en ik ben huidspecialist en diëtist bij de Skin Bar. Ik geloof in een holistische aanpak waarbij we zowel van buitenaf als van binnenuit werken om het allerbeste resultaat te krijgen. Je kunt bij mij terecht voor iedere huidverbeterende behandeling en diëtistische consulten!

Ik vind voeding een onmisbaar en super interessant aspect van huidverbetering. Jouw eetpatroon is ontzettend belangrijk voor een gezonde huid, je huid wordt immers opgebouwd uit je voeding! Tijdens een healthy skin from within consult kan ik jou helpen je voedingspatroon haalbaar te optimaliseren voor het beste resultaat. Zowel voor je huid, als om je energieker te voelen.

De uitstraling van jouw huid kan daarnaast ook veel invloed hebben op je zelfbeeld. Daarom werk ik graag samen met jou aan dit zelfbeeld om je een gelukkiger mens te maken.

Ook delen Charèll en ik een passie voor mindfulness. Tijdens je behandeling zullen we hier aandacht aan besteden, waardoor je veel bewuster en meer ontspannen uit de behandeling komt. Ook thuis ondersteunen we jou hierin.

Kennis is macht. In dit vak kun je constant ontwikkelen en blijven leren. Dit doen we dan ook graag. Hierdoor kan ik jou écht helpen en dat maakt dat ik ontzettend veel voldoening uit mijn werk haal!

"Ageing is a fact of life.Looking your age is not"

Ondanks dat jouw huid na een aantal maanden in topconditie is, kunnen bepaalde lijntjes of verslapping je wellicht toch nog storen. Een natuurlijke uitstraling vinden wij erg belangrijk. Wij werken samen met een cosmetisch arts die er net zo in staat als wij.

Dr. Inge Apon studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.
Gedurende haar studie had zij al veel interesse in de esthetiek en functie van het gelaat en heeft ter verdieping verschillende masterclasses in de anatomie en aangezichtschirurgie gevolgd. Na haar studie heeft zij veel ervaring opgedaan als arts-assistent Chirurgie en Plastische Chirurgie. In haar werk als gepassioneerd cosmetisch arts neemt zij de tijd voor de klant, heeft zij aandacht voor jouw wensen en verwachtingen en geeft zij eerlijk advies. Voor een mooi en natuurlijk resultaat ben je bij haar aan het juiste adres!

De drie pijlers, maak kennis met ons totaalconcept

1.

Huidverzorging

Zoals je hebt kunnen lezen bestaat ons team uit huidspecialisten, een diëtiste in opleiding, een cosmetisch arts en een stagiaire. Om jouw huid te verbeteren is het belangrijk dat we naar jou als totale mens kijken. Huidverzorging is de eerste pijler. De juiste huidverzorging is onmisbaar en zal thuis dagelijks de basis vormen.

2.

Voeding

Je huid wordt opgebouwd uit de voedingsstoffen die je dagelijks tot je neemt, daarom is voeding de tweede pijler als we de gezondheid van je huid willen verbeteren. Stress is een van de grootste saboteurs en staat huidverbetering in de weg.

3.

Mindfullness

Mindfullness is de derde pijler binnen ons totaalconcept. Je zult ervaren dat we mindfullness en meditatie implementeren in onze behandelingen en adviezen. Wij werken dagelijks aan een prachtig gezonde huid voor al onze cliënten!

Benieuwd naar onze totaalaanpak?
Boek dan gratis een consult in, dan maken we een behandelplan op maat!

Boek hier jouw afspraak