Nieuwsbrief november


Het is alweer november, de dagen worden steeds korter en de herfst is in volle gang.
In deze nieuwsbrief:

  • delen we graag waardevolle adviezen over hoe je je huid kunt laten stralen in dit seizoen.
  • masseer jij je gezicht al?
  • NIEUW: LED Mask selfservice
  • hete pepers op je gezicht.
  • halverwege november lanceren we iets nieuws.
  • proef de smaken van november!

Train je gezicht met Face Yoga


Deze maand zijn we op onze Instagram accounts nog volop bezig met video´s over hoe je je huid thuis kunt ondersteunen met Face Yoga. Net zoals dat je je lichaam kunt trainen om beter en sterker te worden, kun je dit ook doen met je huid om zo een stralendere huid te krijgen. Door het masseren zul je ook veel minder last van onzuiverheden hebben en krijgt je huid een super mooie kleur. Meer weten over Face Yoga? Lees dan hier verder en bekijk onze Instagram accounts voor de video’s hoe je een full face massage zelf uit kunt voeren!

LED Mask selfservice


We hebben sinds deze week een geheel nieuwe selfservice LED masker ruimte. Je kunt hier een sessie van 20 min inboeken via de online agenda en je huid in alle rust verbeteren en verjongen! Om je huid duurzaam te verbeteren willen we de cellen die verantwoordelijk zijn voor stevigheid en volume veel vaker dan eens per maand (het liefst dagelijks) stimuleren. Dit doe je door bindweefselmassages, dermapen, chemische peelings, maar dus ook LED licht. Wil je weten hoe dit precies werkt? Check dan onze blog over LED licht hier!

Ontdek de kracht van de spicy skin shock en cupping


In deze koudere maanden kan onze huid wel wat extra’s gebruiken. Zelf zijn we dol op de combinatie van de spicy skin shock en de cups! Zoals je hiervoor hebt gelezen staat deze maand nog steeds in het thema van Face Yoga. Het masseren van je huid heeft namelijk ontzettend veel voordelen! De massagetechnieken van Face Yoga kun je ideaal combineren met een facetool zoals cups! Hiermee kun je je huid op een andere manier een prikkel geven. Na de cups breng je je spicy skin shock wat zwarte peper bevat voor een ultieme zuurstofboost. Even kort intrekken en goed afspoelen. De glow is gegarandeerd!

De beste versie van jouw huid


Binnenkort onthullen we iets unieks op het gebied van huidverbetering en thuisverzorging! Iets waar al ontzettend veel vraag naar is, maar waar als je het mij vraagt nooit een veilige manier voor beschikbaar was. Bereid je voor op een revolutionaire ontwikkeling die jouw huid zal transformeren! We kunnen niet wachten om dit geheim met je te delen. Houd onze kanalen in de gaten voor de grote onthulling, want je wilt dit niet missen!

Proef de smaak van november


In de nieuwsbrief van oktober deelde we met jullie waarom het. ook voor je huid, van belang is om wat vaker seizoensgebonden groente en fruit te eten. Met deze reden delen we deze maand de smaak van november! Experimenteer deze maand eens met; andijvie, bloemkool, spruitjes, pompoen, boerenkool, rode kool, witlof en ook de vergeten groente pastinaak en knolselderij zijn deze maand nog volop in het seizoen. Hier hebben we dan ook 3 heerlijke recepten voor en zullen we de aankomende weken met je delen. Hier alvast de eerste en de tweede: een verwarmende chili sin carne + een heerlijke eiwitrijke groene salade!