NIEUW: lichttherapie met het L.E.D. masker!


Sinds kort hebben wij iets nieuws, namelijk het Dermaceuticals L.E.D. masker! Bij The skin Bar wordt je behandeld met peelings, bindweefsel-en buccalmassages, microneedling en nu ook met lichttherapie! Wat is het voordeel van L.E.D. therapie? Daar leggen we je in deze blogpost alles over uit, dus lees snel verder!

Dermaceutical L.E.D. light therapy, hoe werkt het?


L.E.D. is een afkorting voor Light Emitting Diodes. Het gaat om een masker met rood licht zonder schadelijke UV straling, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken. Het rode licht, met een bereik van 630 tot 830 nanometer, dringt diep door tot in je dermis, de 2e laag van je huid. Hier vinden we je fibroblast, de powercel van je huid. Deze cel, als een toegewijde architect, bouwt aan je jeugdige uitstraling door collageen en elastine aan te maken. Helaas vertraagt dit proces naarmate de jaren verstrijken. Wat ooit elke 28 dagen gebeurde, strekt zich nu uit tot 35 of zelfs 45 dagen. Minder collageen en elastine betekenen helaas meer rimpels en een slapper wordende huid.

Het goede nieuws is, dat we je huid heel goed stimuleren om niet lui te worden door je celdeling te activeren! Dit kunnen we doen met bindweefselmassages, peelings en de dermapen en nu ook met licht! Het zelf genezende vermogen van je huid is namelijk echt super goed. Dus, terwijl de tijd zijn eigen tempo lijkt te nemen, kunnen wij nu met behulp van LED-technologie je huid een duwtje in de rug geven

Het effect van lichttherapie


  • Verjonging: het masker boost je collageen en elastine productie wat zorgt voor minder rimpels en een jeugdige uitstraling!
  • Stralende uitstraling: het stimuleert je doorbloeding en helpt je spieren te ontspannen.
  • Ontstekingsremmend: het vermindert ontstekingen waardoor het ideaal is als je last hebt van acne. Maar ook na een dermapen behandeling voor een versnelde en optimale genezing van je huid!
  • Serotine boost: het stimuleert de aanmaak van serotonine, je gelukshormoon, wat je algeheel welzijn en je slaap bevordert.

Hoe gebruiken we het masker?


In de maand december schittert het LED-masker tijdens onze limited edition Christmas special! Tijdens deze behandeling zul je 10 minuten baden in het kalmerende en huidverbeterende licht, en geloof ons, het is een ervaring die je niet wilt missen. Binnenkort lees je hier meer over!

Maak je geen zorgen, als december voorbij is en je die sessies wilt voortzetten dan kunnen we het LED-masker toevoegen aan onze gezichtsbehandelingen. Dat betekent dat je nog steeds die stralende gloed kunt omarmen, zelfs na de feestdagen.

Voor degenen die willen ontdekken hoe het is om regelmatig het LED-licht te ervaren, hebben we iets bijzonders voor je. Stap binnen in onze gloednieuwe selfservice ruimte, waar je de rust van een heerlijk moment voor jezelf kunt ervaren. Doe het masker zelf op, nestel je 20 minuten in een comfortabele behandelstoel en ontsnap even aan de hectiek van het dagelijks leven. Slechts 22 euro voor een sessie, en als je besluit voor een kuur van 10 behandelingen te gaan, ontvang je een mooie korting en betaal je slechts 200 euro.

Ben je onder de indruk van het resultaat van het masker? Dan kun je het ook voor thuisgebruik aanschaffen, zo kun je het masker zo vaak gebruiken als je wilt!