Nieuwsbrief januari


Welkom bij de eerste nieuwsbrief van 2024! We hopen dat jullie hele fijne dagen hebben gehad en weer klaar zijn voor een nieuw jaar. Januari is dé maand van goede voornemens waarbij de sportscholen volstromen en alcohol wordt laten staan tijdens dry january. Zelf hou ik ook wel van goede voornemens. Ik ben van mening dat je niet persé op 1 januari of op maandag hoeft te wachten om te starten met een nieuw doel voor jezelf. Toch brengt een nieuw jaar weer frisse energie met zich mee!

In deze nieuwsbrief:
  • 2024, het jaar om te investeren in jezelf en in je huid!
  • Trotseer de koud met het L.E.D. masker.
  • Onze favoriete winter producten tegen een droge huid.
  • Stay tuned, er komt snel iets leuks aan!

2024, het jaar om te investeren in jezelf en in je huid!


Veel voorkomende goede voornemens zijn; het stoppen met roken, gezonder eten en vaker gaan sporten. Ook hoor ik steeds meer mensen die wat meer tijd voor zichzelf willen nemen. Minder stres in het nieuwe jaar! Dat laatste wordt bij ons steeds duidelijker door de toename van onze Skin Rhythm behandeling, welke volledig in het teken staat van ontspanning. Het is zo belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, en het is mooi om te zien dat we dit bij jullie ook merken! Wie weet is dit ook het jaar dat je (meer) gaat investeren in jouw huid. Nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan hier een gratis eerste consult in of een discovery treatment.

Korte metten met jouw winterdip


Sinds december hebben wij nu ook het L.E.D. masker in de salon. Vele van jullie hebben het ook ervaren tijdens onze Christmas Glow behandeling of na je dermapen sessie. Wij zijn helemaal fan geworden! Dit jaar kun je het L.E.D. masker ook ervaren tijdens onze signature 360 skincode behandelingen of thuis! Wat is het voordeel van L.E.D.? Het werkt verjongend, ontstekingsremmend en kan een serotonine boost geven wat ideaal is voor iedereen die last heeft van een winterdip! Lees hier alles over het L.E.D. masker.

Onze favoriete producten tegen een droge huid!


Tijdens de koudere maanden heeft onze huid vaak wat meer behoefte aan wat extra comfort en bescherming. Heb jij last van deze droge, trekkerige huid? De skin veneer is dan voor jou heel fijn. Zie het als je winterjas voor je huid, het geeft net dat extra laagje waardoor je de kou buiten kunt trotseren. Voor de hele gevoelige huid is de CBD lijn ook een uitkomst. Naast dat het je extra bescherming biedt tegen blauwlicht van je telefoon, laptop en tv (ook ideaal voor de thuiswerkers onder ons) geeft het je extra comfort en hydratie.

Goede voornemens


Wil je dit jaar gezonder worden én een stralende huid? Heb je voor jezelf (misschien net zoals elk jaar) weer opnieuw het doel om meer te sporten, gezonder te gaan eten en nu echt 2x per dag je huid goed te verzorgen? Denk je misschien ergens dat dit doel er volgend jaar weer staat? Dat begrijp ik maar al te goed! Nieuw gedrag aanleren is ontzettend lastig. Als mens zijn we nou eenmaal gewoontedieren. Maar dat het lastig is betekent niet dat het onmogelijk is! Soms hebben we daar, vooral in het begin, wat extra ondersteuning bij nodig. In februari komt er daarom iets nieuws aan wat je niet wilt missen. Kun je niet wachten om te starten met een gezondere leefstijl? Plan dan een intakegesprek in met onze diëtist Demi.