Discovery Treatment


Herken jij jezelf hierin? Je hebt al meerdere behandelingen ondergaan, maar je ziet nooit écht langdurig resultaat? Door meerdere miskopen is jouw badkamerkastje gevuld met producten die je eigenlijk niet gebruikt? Of je weet eigenlijk niet zo goed wat je moet doen om jouw huid te verbeteren? 

Het kan echt een hele zoektocht zijn om de juiste producten of het juiste merk te vinden dat perfect bij jouw huid past. Er zijn zoveel verschillende merken op de markt dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Zeker wanneer je niet weet wat jouw huid precies nodig heeft. Om nog maar te zwijgen over de misleidende marketing.

De klanten die bekend zijn met het gebruik van de juiste thuisverzorging, kennen de waarde hiervan. Huidverbetering is immers alleen te bereiken wanneer er thuis structureel goed voor de huid gezorgd wordt. Er worden concessies gemaakt omdat er te vaak een miskoop is gedaan of omdat je niet zeker weet dat de investering jouw huid écht zal verbeteren.

De ultieme kans om je huid te verbeteren

Vergelijk het met het poetsen van je tanden. Doe je dit niet, maar je bezoekt wel eens in de 3 maanden een mondhygiëniste, kun je dan verwachten dat jouw gebit gezond blijft? Precies. Dat kan niet. Zo werkt het ook voor de huid. Een gezonde huid is egaal, glad en heeft een ontzettend mooie glow. Zo zit jij zelfverzekerd in je vel!

De Discovery Treatment is onze meest gekozen “eerste keer”. Na het intakegesprek volgt een heerlijke gezichtsbehandeling waarin we je leren hoe je de huid thuis verzorgt. Aan de hand van je wensen en huidconditie stellen we deze eerste behandeling samen. We maken vóór de gezichtsbehandeling foto’s van je huid, zodat we na een paar maanden kunnen laten zien hoe je huid verbeterd is. Na afloop van deze behandeling ontvang je een set met producten.

Je krijgt op deze manier de mogelijkheid om minimaal een maand van het complete stappenplan te genieten en het effect van een uitgebreide huidverzorgingsroutine zelf te ervaren. Ben jij klaar om je huid eens écht te verbeteren?