Nieuwsbrief december


Met het einde van het jaar alweer in zicht, verwelkomen we je graag in de feestelijke nieuwsbrief van december! Deze maand staat in het teken van gezelligheid, samenzijn en het creëren een Christmas Glow!
In deze nieuwsbrief:

  • LIMITED EDITION: Christmas Glow
  • Dermapen Home
  • Feestelijke skinfood tips: straal tijdens de feestdagen
  • L.E.D. Masker selfservice
  • Unieke kerst cadeau tips

De LIMITED EDITION: Christmas Glow behandeling


In de donkere dagen van de wintermaanden schijnt er een sprankje licht bij The Skin Bar! December brengt je bij een betoverende ervaring: de Christmas Glow-behandeling.

We weten dat deze maand behoorlijk hectisch kan zijn. Daarom hebben we deze behandeling perfect afgestemd op je drukke schema, maar wel genoeg tijd om goed te ontspannen. De behandeling duurt daarom 45 minuten. Bovendien begrijpen we dat de feestdagen je portemonnee flink kunnen belasten, daarom bieden we deze behandeling aan voor slechts 80 euro. Na afloop voelt je huid zacht en heeft het een mooie glow!
Het is de ideale manier om jezelf te verwennen tijdens de feestdrukte. Als bonus maak je ook als eerste kennis met ons gloednieuwe LED-masker!

Besluit je na de behandeling ons LED masker voor thuis aan te schaffen? Dan krijg je de behandeling helemaal GRATIS 🙂

De Dermapen home!


In november hebben we de onthulling gedaan van de Dermapen Home waar we nu al ontzettend enthousiast over zijn! Hiermee kun je nu zelf, tussen je professionele behandelingen door, je huid needlen, gewoon in je eigen huis!

Herken je die eeuwige strijd tegen acne of die vervelende pigmentvlekken? We begrijpen dat regelmatig een professionele behandeling niet voor iedereen haalbaar is. Daarom heeft Dermapen hard gewerkt om een oplossing te bieden die past bij jouw huidbehoefte én budget.

Met de Dermapen Home investeer je eenmalig €599 en dan krijg je een tool die je voor de rest van je leven kunt gebruiken. Of je nu kampt met acne, rosacea, pigmentvlekken, een droge huid of tekenen van huidveroudering, de Dermapen Home tilt je huidverzorgingsroutine naar een hoog niveau.

Tijdens een skin coach class begeleiden we jou uitgebreid hoe je de Homepen veilig kunt gebruiken!

Stralend door de feestdagen; skinfood tips


De decembermaand kan best hectisch zijn. Een sinterklaasviering hier, een kerstviering daar, een feest op oud en nieuw en soms komt er ook nog een verjaardag tussendoor. We struinen door de stad opzoek naar cadeaus en reizen half Nederland af om onze familie te bezoeken. Het kan hierdoor een uitdaging zijn om gezond te eten en ontspanning te vinden. Daarom geven we je graag 3 tips om makkelijke gezond door deze dagen te komen!

  1. Bewust en aandacht. Als we onszelf ontzeggen van alle lekkernijen willen we het extra graag.  Net zoals iemand zegt; ‘druk niet op de rode knop’, dan kun je alleen nog daar aan denken. Probeer daarom te genieten van al het lekkere eten als je dat wilt. Echter als je een hele zak pepernoten of kerstkransjes hebt opgegeten voel je je meestal niet veel beter. Een leuke oefening is om te bedenken; ‘wat vind ik nou écht heel erg lekker?’ en dan een paar dingen te kiezen. Op het moment dat je eet waar je echt zin in had, kun je er extra van genieten. Net zoals we mindful kunnen smeren met onze huidverzorging, kunnen we ook meer mindful eten!
  2. Zorg voor voldoende slaap. Een goede nachtrust is essentieel voor je gezondheid en het moment waarin je huid zich herstelt/vernieuwd. Veel drukte overdag? Probeer dan lekker vroeg onder de wol te duiken.
  3. Feestdagen kunnen stressvol zijn. Probeer daarom regelmatig een (kort) moment voor jezelf te nemen. Denk aan ademhalingsoefeningen, een warm bad/douche of een rustige wandeling. Al duurt het 5 minuten, dat zijn dan 5 minuten even helemaal voor jou.

LED Mask selfservice


Wellicht hebben jullie het al voorbij zien komen. We hebben sinds kort een geheel nieuwe selfservice LED masker ruimte. Je kunt hier een sessie van 20 min inboeken via de online agenda en je huid in alle rust verbeteren en verjongen! Om je huid te verbeteren willen we de cellen die verantwoordelijk zijn voor stevigheid en volume veel vaker dan eens per maand (het liefst dagelijks) stimuleren. Dit doe je door bindweefselmassages, dermapen, chemische peelings, maar dus ook LED licht. Wil je weten hoe dit precies werkt? Check dan onze blog over LED licht hier!

Unieke kerst cadeau ideeën!