De Christmas Glow


In de donkere dagen van de wintermaanden schijnt er een sprankje licht bij The Skin Bar! December brengt je bij een betoverende ervaring: de Christmas Glow-behandeling. Stap binnen in een wereld van warmte en huidverbetering, waarbij je wordt verwelkomd met een heerlijk welkomstdrankje.

Krijg een stralende Christmas Glow


We weten dat deze maand behoorlijk hectisch kan zijn. Daarom hebben we deze behandeling perfect afgestemd op je drukke schema, maar wel genoeg tijd om goed te ontspannen. De behandeling duurt daarom 45 minuten. Bovendien begrijpen we dat de feestdagen je portemonnee flink kunnen belasten, daarom bieden we deze heerlijke behandeling aan voor slechts 80 euro.

Wanneer je de stoel verlaat, zal je huid stralen! Het is de ideale manier om jezelf (of een vriendin) te verwennen tijdens de feestdrukte en tegelijkertijd jezelf voor te bereiden op de gezellige momenten die de decembermaand te bieden heeft. Als bonus maak je ook als eerste kennis met ons gloednieuwe LED-masker!

Gloednieuw LED masker!


Bij ons blijft huidverbetering altijd centraal staan, en deze behandeling vormt daarop geen uitzondering. Laat je betoveren door een behandeling dat je huid verjongt en haar natuurlijke gloed herstelt. Het begint allemaal met een peeling wat alle dode huidcellen van je huid verwijdert, waardoor je huid haar levendige uitstraling herwint.

Vervolgens zullen we je huid een krachtige serum-infusie geven met behulp van ons hydroglow-apparaat. Dit zal je huid zijdezacht maakt. Daarna krijg je een heerlijk ontspannende guasha gezichtsmassage. Maar dat is nog niet alles; we stellen je graag voor aan onze nieuwste aanwinst, het innovatieve LED-Masker! Onder het rustgevende rode licht wordt de diepere huidlaag, de dermis, gestimuleerd om meer collageen en elastine aan te maken. Deze twee vezels zijn onmisbaar voor een jonge stevige huid. Daarnaast is LE.D. licht ideaal voor ontstekingsproblemen zoals acne, psoriasis en eczeem. De behandeling wordt afgesloten met dagverzorging.

Het perfecte kerst cadeau


De Christmas Glow is een behandeling die je niet alleen zichtbare resultaten geeft, maar ook een heerlijke ontspannende beleving biedt in deze drukke maand. Mocht je na afloop het L.E.D. masker voor thuis willen aanschaffen? Dan krijg je de behandeling t.w.v. 80 euro helemaal gratis!