DIY Glow Treatment


Aangezien we nu noodgedwongen thuis zitten, hebben we alle tijd om eens goed voor onze huid te zorgen. Daarom heb ik een professionele behandeling voor thuis bedacht!

De DIY Glow Treatment

Deze professionele behandeling voor thuis houdt jouw huid in een topconditie. Van al dat binnen zitten met de verwarming aan wordt de huid sneller dof en verliezen we veel vocht. Door deze behandeling 1 a 2 keer per week uit te voeren blijft de huid goed gehydrateerd, voelt en ziet ze er gladder en egaler uit en straalt ze alsof je zo van de behandelstoel afkomt.

Ik besef heel goed dat er grotere zorgen zijn dan goed voor je huid zorgen. Het is een onzekere tijd en we maken ons allemaal druk om hoe dit af gaat lopen of hoe lang het gaat duren. Gun jezelf en je huid ook een moment van ontspanning om een positieve draai te geven aan alle stress die we nu ervaren.

Bonus is dat je de DIY Glow set nu met een korting van €28,60 kunt aanschaffen. Dat is meer dan 20% korting!

De set bestaat uit:

  • illuminating of velvet mist
  • microdermabrasion polish
  • illuminating masque
  • 4 ampullen naar keuze (contact ik jou over)

Bekijk hier de set!

Heb je sommige producten al? Dan kun je de producten die je mist ook los aanschaffen, want op de gehele webshop (muv deze actie) zit 10% korting én gratis bezorgen! Activeer de korting door de code hamsteren te gebruiken.

Face Sculpting Massage Tutorial

In de video krijg je een sneak peak van de face sculpting massage. Deze massage werkt allereerst op het afvoeren van afvalstoffen. Daarna werken we aan versteviging en liften we de huid. Deze massage kun je heel goed zelf thuis toepassen! Ben je geïnteresseerd in deze tutorial? Reageer dan onder deze blog met “interesse”, dan neem ik contact met jou op!
De tutorial is geheel gratis! Een cadeautje van mij aan jou 🙂

 

Overige producten die ik gebruik in de video: