De drie pijlers, maak kennis met ons totaalconcept

1.

Huidverzorging

Zoals je hebt kunnen lezen bestaat ons team uit huidspecialisten, een diëtiste in opleiding, een cosmetisch arts en een stagiaire. Om jouw huid te verbeteren is het belangrijk dat we naar jou als totale mens kijken. Huidverzorging is de eerste pijler. De juiste huidverzorging is onmisbaar en zal thuis dagelijks de basis vormen.

2.

Voeding

Je huid wordt opgebouwd uit de voedingsstoffen die je dagelijks tot je neemt, daarom is voeding de tweede pijler als we de gezondheid van je huid willen verbeteren. Stress is een van de grootste saboteurs en staat huidverbetering in de weg.

3.

Mindfullness

Mindfullness is de derde pijler binnen ons totaalconcept. Je zult ervaren dat we mindfullness en meditatie implementeren in onze behandelingen en adviezen. Wij werken dagelijks aan een prachtig gezonde huid voor al onze cliënten!

Benieuwd naar onze totaalaanpak?
Boek dan gratis een consult in, dan maken we een behandelplan op maat!

Boek hier jouw afspraak

De drie pijlers, maak kennis met ons totaalconcept

Zoals je hebt kunnen lezen bestaat ons team uit huidspecialisten, een diëtiste in opleiding, een cosmetisch arts en een stagiaire. Om jouw huid te verbeteren is het belangrijk dat we naar jou als totale mens kijken. Huidverzorging is de eerste pijler. De juiste huidverzorging is onmisbaar en zal thuis dagelijks de basis vormen. Je huid wordt opgebouwd uit de voedingsstoffen die je dagelijks tot je neemt, daarom is voeding de tweede pijler als we de gezondheid van je huid willen verbeteren. Stress is een van de grootste saboteurs en staat huidverbetering in de weg. Mindfullness is de derde pijler binnen ons totaalconcept. Je zult ervaren dat we mindfullness en meditatie implementeren in onze behandelingen en adviezen. Wij werken dagelijks aan een prachtig gezonde huid voor al onze cliënten!

Benieuwd naar onze totaalaanpak? Boek dan gratis een consult in, dan maken we een behandelplan op maat!

Boek hier jouw afspraak