Hoe ziet de eerste keer bij Dr. Inge Apon eruit?


Wat leuk dat jij geïnteresseerd bent in een (cosmetische) behandeling bij Finezza Esthetiek. Je bent van harte welkom en we ontvangen je graag met open armen!

Wij bieden verschillende behandelingen en we leggen je er graag alles over uit. Op deze manier kun je een behandeling kiezen die het beste aansluit bij jouw wensen en verwachtingen.

Wij bieden momenteel 3 soorten behandelingen aan:
  • Botoxbehandelingen: door botox in specifieke spieren te injecteren, ontspannen de spieren en gaat jouw huid er gladder uitzien en verzachten rimpels of lijnen.
  • Fillerbehandelingen: door fillers op basis van hyaluronzuur te injecteren kunnen gebieden waar volumeverlies is opgetreden (terug) aangevuld worden of de gezichtscontouren kunnen geaccentueerd worden.
  • Skinboosters: deze speciaal ontwikkelde hyaluronzuur injecties kunnen helpen om de conditie van de huid te optimaliseren door de huidstructuur te verfijnen, de elasticiteit te herstellen en het vochtgehalte van jouw huid te verbeteren.

Intake


Wanneer je bij ons een afspraak hebt gemaakt, zullen we altijd eerst een vrijblijvend consult doen. We bespreken jouw wensen en verwachtingen, en wat de verschillende behandelingen voor je zouden kunnen betekenen. Ook nemen we jouw gezondheid door, om er zeker van te zijn dat een cosmetische behandeling veilig voor jou is. Is het je eerste keer en vind je het allemaal nog wat spannend? Of wil je er graag nog wat langer over nadenken? Dat kan, dan houden we het bij alleen een consult, en dan kun jij, wanneer je er klaar voor bent, een afspraak inplannen voor de behandeling.

Soms kan het zijn dat er meerdere behandelingen nodig zijn om uw gewenste resultaten te behalen. Dit zullen we dan met je bespreken en samen stellen we vervolgens een uitgebreid behandelplan op.

Behandeling


Voorafgaand aan sommige fillerbehandelingen wordt een verdovende creme aangebracht, welke we enkele minuten laten inwerken. Na desinfectie, brengen we het product (botox of filler) in of onder je huid in door middel van meerdere injecties op verschillende plaatsen. De hoeveelheid en locaties zijn afhankelijk van het type behandeling.

Controle


Wij vinden het belangrijk dat je helemaal tevreden bent over je behandeling en het resultaat. Daarom bieden wij standaard een controle afspraak aan 2 tot 3 weken na de behandeling. Hierin zullen we samen het behandeleffect evalueren en indien nodig kunnen we de ‘puntjes op de i’ zetten.

Wil je meer weten over hoe wij werken bij Finezza Esthetiek, lees dan ook het Finezza Stappenplan voor meer informatie.

Hopelijk ben je na het lezen enthousiast geworden en mogen wij je binnenkort bij ons verwelkomen.

Bekijk hier de reviews van de mensen die jou al voor zijn gegaan.