Meet The diamond Touch


Afgelopen jaar zijn we begonnen met het diamond touch apparaat. Dit apparaat zetten we graag in bij iedere behandeling, omdat het de behandeling nog effectiever maakt. De diamond touch is multi-inzetbaar.

We kunnen er namelijk voor kiezen om het voorafgaand aan de behandeling in te zetten, zodat het als een mooie peeling dient. Bij deze stap kunnen we kiezen voor 6 verschillende diamantkopjes met ieder hun eigen grofheid, helemaal afgestemd op jouw huid dus. Deze stap zorgt ervoor dat werkstoffen beter de huid binnendringen.

We kunnen er ook voor kiezen om de behandeling af te sluiten met de diamond touch. Dan zetten we hem in als infusion therapy. Nu werken we met een gladde kop en deze stap zorgt ervoor dat we een vochtarme, kwetsbare huid juist volzetten met werkstoffen zodat je huid weer in balans komt. Hier kunnen we ook vochtlijntjes rondom ogen of droge lippen perfect mee opvullen. Maar hoe werkt dat dan precies?

De elementen

De diamond touch maakt gebruikt van verschillende elementen afgestemd op jouw huid.

 1. Mechanische peeling
  Met de 100% zuivere diamanten kop polijsten we gecontroleerd de huid. Het is een beetje vergelijkbaar met de ‘traditionele’ microdermabrasie behandeling. Hiermee verwijderen we de dode huidellen van de huid. Er zijn verschillende kopjes zodat we iedere huid op de juiste manier kunnen behandelen voor maximaal resultaat.
 2. De vacuümkracht
  De vacuümkracht stimuleert de doorbloeding en zorgt ervoor dat de hoogwaardige werkstoffen nog beter worden opgenomen door de huid. Een goede doorbloeding is erg belangrijk voor jouw huid. Hier worden namelijk voedingsstoffen door aangeleverd die jouw huid nodig heeft om te functioneren.
 3. De serum infusion
  Tijdens de behandeling kunnen we verschillende serums de huid inbrengen afgestemd op jouw huidtype en indicaties.
  Door de combinatie van de diamanten kop, de vaccuümkracht en de klein moleculaire structuur van de werkstoffen kunnen de serums tot wel in de dermis gebracht worden! Ze activeren de diep gelegen cellen, om zo van binnen uit de celdeling te stimuleren. Precies bij de oorzaak van een huidprobleem. Hoe ideaal is dat!

De hoogwaardige serums

 1. H2O cell solution
  Het H20 serum, zoals de naam al zegt, optimaliseert de vochthuishouding van je huid. Het bevat panthenol (vitamine B5) en aloë vera wat de huid kalmeert en herstelt. Ideaal bij een gevoelige of vochtarme huid. Tegenwoordig heeft bijna iedereen last van een vochttekort. Extra hydratatie is daarom altijd welkom voor het verbeteren van de algehele huidconditie.
 2. DNA cell solution
  Het DNA serum bevat krachtige anti-oxidanten zoals vitamine C  die je huid beschermen tegen invloeden van buiten af. Denk hierbij aan schade door de zon en luchtvervuiling. Ook heeft vitamine C een verhelderde werking en boost het een vermoeide huid. Prachtig voor een instant boost van je huid.
 3. Detox solution
  Dit serum bevat een combinatie van plantextracten die de huid zuiveren en beschermen. Het wilgenextract is een voorloper van salicylzuur, waardoor dit serum een goede keuze is voor een huid met hoge talgklierproductie. Ook geeft dit serum door gebruik van morus nigra leaf extract een verhelderende werking voor de huid. Dit is ideaal als je last hebt van pigmentvlekken.

Het resultaat


De voordelen van de Diamond Touch op een rijtje:

 • Verbetering van de algehele huidconditie.
 • Een stralende glow!
 • Verfijnt de huidstructuur.
 • Stimulatie van collageen en elastine wat fijne lijntjes en rimpels vermindert.
 • Stimulatie van hyaluronzuur wat resulteert in een geoptimaliseerde vochthuishouding.
Goed om te weten, de behandeling is geheel pijnloos!