Dé schoonheidssalon in Delft


Nouja, bijna dan. Onze schoonheidssalon, waar we vooral focussen op huidverbetering, is gevestigd in Delfgauw. Een dorp naast Delft. Super makkelijk aan te fietsen uit Delft, maar ook vanuit Pijnacker of Nootdorp. Sommige van onze klanten komen zelfs fietsend vanuit Schiedam en Den-Haag. Kom je liever met de auto? Ook dat kan heel gemakkelijk. Via de A13 of de N470 rij je zo ons bedrijventerrein op. Achter ons pand, bij de monkeytown, parkeer je gratis! En daar is altijd plek.

Even voorstellen


Hi, wij zijn Demi & Charell en hebben beide een enorme passie voor het verbeteren van jouw huid. Een egale, stralende huid geeft namelijk zelfvertrouwen en kracht. Wij geloven dat iedereen die mooie huid kan krijgen. Dit bereik je alleen niet in één enkele behandeling, dat is een proces. Vergelijk het met sporten, na één enkele keer in de gym heb je ook (helaas!) die killerbody nog niet.

Bij ons start ieder traject met een uitgebreid intakegesprek waarin we jou en je huid beter leren kennen. We nemen niet alleen je huid maar ook je voeding en lifestyle onder de loupe. Een gezonde huid komt namelijk grotendeels van binnenuit!

Uit welke opties kun je kiezen als je de eerste keer bij ons komt? We vertellen het je graag!

Intakegesprek


Je kunt natuurlijk gaan voor het intakegesprek. Na de uitgebreide vragenlijst samen te hebben besproken, heb jij al heel wat kennis in huis om zelf aan de slag te gaan. Na afloop ontvang je een rapport met alles wat we hebben besproken inclusief de eerste tips met betrekking tot voeding en lifestyle om al enige veranderingen in gang te zetten.

Discovery Treatment


De Discovery Treatment is onze meest gekozen “eerste keer”. Na het intakegesprek volgt een heerlijke gezichtsbehandeling waarin we je leren hoe je de huid thuis verzorgt. Aan de hand van je wensen en huidconditie stellen we deze eerste behandeling samen. We maken vóór de gezichtsbehandeling foto’s van je huid, zodat we na een paar maanden kunnen laten zien hoe je huid verbeterd is. Na afloop van deze behandeling ontvang je een set met producten waar je ruim een maand je huid thuis mee kunt gaan verzorgen.

Summerproof Skin


Als derde optie kun je ook voor de summerproof skin treatment kiezen. Dit is een korte kennismakingsbehandeling waarin we een bindweefselmassage uitvoeren, gevolgd door een serum infusion met de diamond touch. Deze behandeling is zeer laagdrempelig en laat je kennis maken met ons, onze manier van werken, de producten die we gebruiken en de ambiance van de salon!

Zien wij jou binnenkort bij ons in de salon?

Boek hier jouw afspraak