De toekomst staat geschreven in je DNA


Herken jij jezelf hierin? Je hebt al meerdere behandelingen ondergaan, maar je ziet nooit écht langdurig resultaat? Door meerdere miskopen is jouw badkamerkastje gevuld met producten die je eigenlijk niet gebruikt? Of je weet eigenlijk niet zo goed wat je moet doen om jouw huid te verbeteren? Ook voor ons als huidspecialist is het soms lastig om direct te zien wat een huid nodig heeft.

Maar het is eigenlijk heel simpel…

…alle antwoorden zitten van binnen, namelijk in jouw eigen DNA!

Hoe zit dat dan precies?
DNA is de blauwdruk van hoe jouw lichaam is opgebouwd. Bijna iedere cel bevat dat DNA. Hierin staat alle informatie over hoe de cellen moeten functioneren. Nu heeft iedereen hier en daar wat schrijffouten in het DNA. Dat zorgt er onder andere voor dat we er allemaal anders uitzien, maar bijvoorbeeld ook hoe jouw lichaam anders veroudert ten opzichte van dat van je buurman.

Wanneer je weet wat jouw “schrijffouten” zijn, heb je alle kennis in huis om dat heel precies te ondersteunen met voeding, maar ook met huidverzorging.

Door middel van een DNA test kunnen we de 5 belangrijkste pijlers van huidveroudering in kaart brengen:

  • Collageenafbraak
  • Glycatie/rimpelvorming
  • Pigmentverstoring
  • Vrije radicaal schade
  • Ontstekingsgevoeligheid

Je krijgt niet alleen exact te zien op welke pijlers jij genetisch sneller veroudert, maar dus ook hoe dat precies gebeurt en wat je eraan kunt doen om dit positief te beïnvloeden.

Met het merk-onafhankelijke DNA rapport weet jij precies welke werkstoffen je huid nodig heeft, zowel van binnenuit als buitenaf. Dit is allemaal gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Zo kun jij thuis al je potjes checken of die werkstoffen wel in jouw huidverzorging aanwezig zijn!

Een DNA test doe je maar 1 keer in je leven


Of je nu 20 bent of 65, je DNA verandert niet. Dit houdt dus ook in dat je maar 1x in je leven een skinDNA test hoeft te doen. Om direct je vraag weg te nemen, de skinDNA test is niet alleen voor mensen die nog erg jong zijn. Ook op het moment dat huidveroudering zichtbaar is, kan een skinDNA test erg waardevol zijn.

Hoe zit dat dan precies?
Aan de buitenkant zien we bijvoorbeeld rimpels. Wij kunnen zien zien hoe die rimpels ontstaan. Is dat doordat collageen versnelt wordt afgebroken of wordt er gewoon structureel te weinig collageen aangemaakt? Het kan ook komen omdat jouw lichaam suikers niet optimaal kan verwerken waardoor je huid minder elastisch wordt. Aan de buitenkant hetzelfde beeld, maar heeft wel een andere aanpak nodig. De skinDNA test geeft duidelijkheid.

Plan een DNA test in!