Intakegesprek


Misschien heb je het al gelezen, wij werken niet op de traditionele manier zoals je wellicht van andere schoonheidssalons gewend bent. Wij geloven dat huidverbetering alleen te bereiken is wanneer er structureel goed voor de huid gezorgd wordt, zowel van binnen als van buiten. Daarom werken wij met trajecten. Je zit nergens aan vast, maar we maken wel inzichtelijk wat er nodig is om het doel te bereiken dat jij voor ogen hebt. Zo weet jij niet alleen goed waar je aan toe bent qua kosten, maar ook of het haalbaar is. Wel zo transparant!

Tijdens het intakegesprek maken we een heerlijk kopje koffie of thee voor je klaar. Water staat altijd vers. Na de uitgebreide vragenlijst samen te hebben besproken, heb jij al heel wat kennis in huis om zelf aan de slag te gaan. Er is ruimte om al je vragen te stellen. Na afloop ontvang je een rapport met alles wat we hebben besproken inclusief de eerste tips met betrekking tot voeding en lifestyle om al enige veranderingen in gang te zetten.

Wil je dat we even goed kijken of de producten die je nu gebruikt geschikt zijn voor jou? Zoek dan de INCI lijsten (ingredientenlijst) op van ieder product en stuur deze via de mail – voorafgaand aan het gesprek – op naar ons, dan kunnen we dat meenemen voor je tijdens het gesprek. Dit geldt ook voor supplementen!